Camping Everstein: de leukste camping aan het water in de provincie Utrecht nabij Vianen, Nieuwegein, IJsselstein, Houten, Leerdam en Culemborg.

 

Vragen? Bel ons!
Telefoon: (0347) 351785

Bezoek ons!
Lekdijk 34
4124 KC HagesteinEverstein op Google Maps

Vaste staplaatsen voor Tourcaravans

De staplaatsen zijn ongeveer 200 vierkante meter en hebben een eigen berging met wastafel toilet. De parkeerplaats voor de auto is binnen loopafstand. Deze plaatsen zijn uniek. Uw caravan mag er het hele jaar door blijven staan en u mag in de caravan verblijven van maart/april tot en met oktober.

Deze plaatsen zijn veelal door groen van elkaar afgescheiden en bieden daarvoor veel privacy. De plaatsen liggen aan de Hagesteinse plas, waar lekke gezwommen of geluierd kan worden. De plas is ontstaan uit een zandafgraving en heeft natuurlijk bronnen waardoor het water zeer schoon is. Naast een aantal strandjes is er ook een speelweide en speeltuin voor de kinderen. Er zijn aan de randen van de zonneweide ook voldoende plekken met schaduw om prettige te vertoeven als het erg warm is.

Het stageld voor 2022 is 3231,74 euro inclusief een voorschot voor water en licht en exclusief eventuele toeristenbelasting van 6,7%. Neem contact op met Camping Everstein per telefoon of kom vrijblijvend even kijken.

 

website: zygomatic© Camping Everstein 2007